CORINPHILA veilingen

Live meebieden – in 3 makkelijke stappen

Live meebieden is een unieke service die wij onze klanten aanbieden. U dient zich hiervoor eenmalig te registreren en een kredietlimiet aan te vragen. Registratie voor een veiling dient uiterlijk 48 uur tevoren te hebben plaatsgevonden. Indien later kan de toegang niet gegarandeerd worden. Na goedkeuring ontvangt u een bevestigingsmail die door u bevestigd dient te worden. 

Technische opmerkingen

U hoort en ziet de veilingmeester.  
LET OP! Door een wijziging van Google dient u bij gebruik van de internetbrowser Chrome op de veilingmeester te klikken met uw muis om het geluid te activeren.   

Wij raden aan om Google Chrome als internetbrowser te gebruiken voor het meebieden.

Indien uw beeldscherm in slaapstand is getreden, kunt u deze het beste activeren met uw muis. Activatie met de enter of spatiebalk toets kan mogelijk tot een bieding leiden.

U kunt niet op meerdere apparaten tegelijk ingelogd zijn voor het live bieden. 

Bieden op een tablet of mobiele telefoon is goed mogelijk, maar in de meeste gevallen zult u geen geluid van de veilingzaal kunnen horen. Dit komt omdat de meeste mobiele apparaten geen Flash ondersteunen. 

Windows Vista. Microsoft is in 2012 gestopt met het ondersteunen van hun besturingsprogramma Windows Vista. Vista gebruikers kunnen om deze reden geen gebruik maken van Internet Explorer voor ons biedprogramma, daarom raden wij Google Chrome aan.

Veiling volgen. Wilt u de veiling volgen (zonder bieden), let er dan op dat het beeld en geluid in een pop-up venster verschijnt.
LET OP! Door een wijziging van Google dient u bij gebruik van de internetbrowser Chrome op de veilingmeester te klikken met uw muis om het geluid te activeren.   

Handleiding

Tijdens de veiling ziet u telkens het actuele kavelnummer en omschrijving met eventuele foto en hoort u de veilingmeester alsof u zelf in de zaal zit. U kunt uw bod uitbrengen via de knop <<Bod EUR xx>>. Heeft u het hoogste actuele bod, dan wordt uw bod groen weergegeven. U kunt uzelf niet overbieden, de knop zal gedurende deze tijd gedeactiveerd zijn. Wordt u overboden, dan kunt u weer bieden. Indien u na de uitroep “Niemand meer dan... niemand meer... verkocht!” het hoogste bod heeft geboden, dan is de kavel van u. Gefeliciteerd! Uw aankoop is toegevoegd aan <<Uw rekening>> overzicht. Hier kunt u tevens een hoger kredietlimiet verzoeken tijdens de veiling.

Volgens de verkoopvoorwaarden die op de veilingen van toepassing zijn, heeft de veilingmeester het recht vergissingen bij biedingen en toeslag te herstellen. In geval van gelijktijdig of te laat afgegeven biedingen beslist de veilingmeester over toeslag of herveilen.
 

Tips

  • Voer een test uit om techniek en geluid te controleren. Neem bij problemen contact met ons op via 020-624 97 40 of info@corinphila.nl.

  • Houd rekening met eventuele tijdverschillen en zorg voor een goede internet verbinding.

  • Mogelijke vertragingen tussen de veilingzaal en het internet kunnen optreden. Wij adviseren u zo snel mogelijk te bieden.