CORINPHILA veilingen

Multilaterale Hertogpost 2017

Logo Multilaterale Hertogpost 2017

Corinphila – Hoofdsponsor Multilaterale Hertogpost 2017

Corinphila Veilingen is de officiële hoofdsponsor van deze aanstaande nationale postzegeltentoonstelling met nationale & internationale deelname uit zeven Europese landen dat 25 tot 27 augustus 2017 in ’s-Hertogenbosch plaats zal vinden. De laatste postzegeltentoonstelling met internationale deelname in Nederland was de Multilaterale postzegeltentoonstelling in mei 2005 te Kerkrade.

“Het belangrijkste filatelistische evenement in Nederland sinds ruim 10 jaar!”

Voor het evenement wordt gerekend op ca. 2.500 bezoekers. Er zal een nationale categorie I postzegeltentoonstelling zijn van 1000 kaders met internationale deelname uit Duitsland, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Slovenië en Zwitserland. Postadministraties, handelaren en veilinghuizen uit deze landen zullen aanwezig zijn. Als thema is gekozen voor Europese architectuur en kathedralen.

De organisatie is in handen van de organisatoren van de verschillende Filafairs en de nationale Hertogpost tentoonstellingen. Het wordt georganiseerd door de Stichting Hertogpost en de KNBF (Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelistenverenigingen) in samenwerking met Stichting Filatelie, Stichting GSE, POST.NL en de NVPH.

Op de Multilaterale Hertogpost 2017 in 's-Hertogenbosch van 25-27 augustus zullen alle losse nummers van onze septemberveiling te bezichtigen zijn in onze grote stand. Waar anders kunnen uw postzegels beter worden gepresenteerd aan gevorderde en enthousiaste verzamelaars dan bij de belangrijkste Filatelistische Tentoonstelling in Nederland in 10 jaar.

Corinphila staat op de Multilaterale in het filatelistische middelpunt!
- filatelistische hoofdsponsor van het evenement
- exclusieve en grote beursstand
- bezichtiging van losse nummers septemberveiling 
 

Voor meer informatie over het evenement: www.multilaterale2017.nl