CORINPHILA veilingen

Hertogpost 2020


Corinphila Hoofdsponsor Hertogpost 2020
 

HERTOGPOST 2020

BRABANTHALLEN ’s-HERTOGENBOSCH (NL)

19 - 20 - 21 MAART 2020


Geachte verzamelaar, standhouder en (mede) bestuurder van een vereniging,

Voortbordurend op het succes van de MULTILATERALE HERTOGPOST 2017 zullen wij ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van de ’s-Hertogenbossche Filatelistenvereniging in 2020 een grote postzegeltentoonstelling organiseren in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch.

HERTOGPOST 2020 is een Nationale Postzegeltentoonstelling in de wedstrijdcategorieën I en II met exposanten uit binnen- en buitenland. Daarnaast kunnen wij melden dat deze tentoonstelling het predicaat van de FEPA heeft verworven. Een deskundig jurycorps zal de inzendingen in de wedstrijdklasse beoordelen aan de hand van het nieuw aangepaste KNBF tentoonstellingsreglement, dat is geschoeid op de internationale en Europese FEPA/FIP reglementen. Alle tentoonstellingsklassen zijn welkom tijdens deze HERTOGPOST 2020; Traditioneel, Postgeschiedenis, Postwaardestukken, Fiscale Filatelie, Thematisch, Luchtpost, Open Filatelie, Prentbriefkaarten, Één Kader, Maximafilie en Literatuur. 

Naast de postzegeltentoonstelling zal een grote postzegelshow plaatsvinden met Nederlandse en internationale handelaren, postadministraties, verenigingen en veilinghuizen.
Het evenement vindt plaats gedurende drie dagen, op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020, en wel in verschillende ruimten van de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Er zal een bijzondere “Schatkamer van HERTOGPOST” aanwezig zijn met bijzondere en sublieme verzamelingen. Onder andere betreft dit inzendingen die niet meer kunnen deelnemen in wedstrijdverband omdat zij al eerder verschillende keren nationaal en/of internationaal met de hoogste onderscheidingen zijn bekroond.

Tijdens de drie dagen zullen verschillende thema’s worden uitgelicht. Welke deze zijn blijft nog even een verrassing…

Heeft u interesse om mee te doen als exposant, handelaar, veilinghuis, vereniging of organisatie, kijk op onze website www.hertogpost-event.nl of stuur een mail naar info@hertogpost-event.nl. Op deze site zijn de inschrijfformulieren voor deelname aan de tentoonstelling te downloaden.

Met vriendelijke groet,

Peter Teurlings 

Stichting Hertogpost
Commissaris van Voorst tot Voorstlaan 7
5224 CN ’s-Hertogenbosch
Tel. +31 73 656 76 80
Mob. +31 65 376 93 50
Website: www.hertogpost-event.nl 
E-mail: info@hertogpost-event.nl