CORINPHILA DIRECTIE VERSTERKT

Nathan Bouscher (31) is per 1 juli benoemd tot directeur van Corinphila Veilingen B.V. Hij ondersteunt in deze positie de huidige directeur Gerard Garritsen.

Nathan Bouscher is sinds 2013 werkzaam bij Corinphila. Tevens doet hij de marketing en communicatie voor de Global Philatelic Network-groep, waar Corinphila Veilingen, voorheen postzegelveiling Wiggers de Vries, sinds 2010 deel van uitmaakt. 

Bouscher heeft zijn masterdiploma internationaal publiekrecht behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn studie is hij actief geweest voor diverse non-profitorganisaties. Sinds 2015 is hij lid van de AIJP, de internationale vereniging van filatelistische auteurs en journalisten. Er verscheen reeds een artikel van zijn hand in Filatelie juni 2014.

Het bestuur van Corinphila Veilingen is ervan overtuigd met de aanstelling van Nathan Bouscher een belangrijke stap voor de marktpositie en toekomst van het bedrijf voor de lange termijn gezet te hebben. 

V.l.n.r. Gerard Garritsen, Nathan Bouscher, Gerda en Bouwe Brandsma bij de boekpresentatie van de Special Edition-uitgave 'Postverkeer tussen Nederland en de Oud-Duitse staten 1852-1900' op Postex 2014.